Новини

Тепло у школах може з’явитися не раніше 5 жовтня
Тепло у школах може з’явитися не раніше 5 жовтня
1 жовтня 2013
Через затяжні морози опалювальний сезон у школах почнеться раніше, а саме з 5 жовтня. Це стало відомо після всеукраїнської селекторної нарада з питань підготовки до опалювального сезону під головуванням віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула.

Як повідомляє прес-служба Міністерства освіти, віце-прем’єр наголосив, що відповідно до даної ситуації що склалася на початку осені, усі установи соціальної сфери у всіх регіонах будуть забезпечені теплом до 5 жовтня.

Відповідно до зазначеного рішення опалювальний сезон вже розпочався у 14 областях, а іншим регіонам наказано розпочати перевірку всіх необхідних компонентів та вчасно завершити підготовку.

«Стан готовності дошкільних навчальних закладів до опалювального сезону знаходиться на рівні 99,7%. Всі без винятку дитсадки Автономної Республіки Крим, Сумської та Київської областей готові до осінньо-зимового періоду», — зазначив заступник міністра освіти Олексій Дніпро.

Також, Олексій Дніпро повідомив: — «У школи триває завезення твердого палива, термін не порушуються, на сьогодні вже завезено 80% від необхідної кількості».

Тобто, у всіх регіонах за завданням віце-прем’єр-міністра розпочато заповнення систем опалення та теплових мереж.
Написати нам