Новини

Збираємо дитину до першого вересня
Збираємо дитину до першого вересня
23 серпня 2013
Вже зовсім скоро настане перше вересня, день, коли діти вирушають на зустріч знанням. Для того, щоб цей процес був успішним і плідним, школярам необхідно мати приладдя для школи. Не треба чекати, адже чим ближчий цей день, тим дорожчими стають шкільні товари.

Вже зараз, полиці магазинів та ринків майже повність заповнені різними шкільними товарами, починаючи від олівців і закінчуючи різноманітними видами шкільної форми. Якість товарів у магазинах тішить, але ціни часто завищені. У випадку, якщо ваш бюджет строго обмежений, постає питання: «А де купляти необхідні товари?».

Одним із варіантів — є ринок. У даному випадку слід пам’ятати, що товари часто бувають не сертифікованими, їхню якість тяжко визначити, а повернути товар, якщо він має дефект, складно.
Також, час і гроші можна заощадити за допомогою покупок online, що є прекрасною альтернативою дорогим магазинам і задушливим ринкам.

Запропоновані інтернет-магазинами ціни будуть відповідати якості. Разом з дитиною біля екрану монітора ви зможете вибрати все, що треба до школи, причому варіантів товарів буде значно більше, адже інтернет-магазини не обмежені приміщенням. Для покупок online, як і в звичайних магазинах, варто заздалегідь визначитися зі списком потрібних речей, які ви маєте намір купити.

Потрібно розуміти, що найдорожчим придбанням стане шкільна форма. Її ціна залежить від країни виробника і матеріалу. Дизайнери рекомендують купувати шкільну форму з напіввовни. Також, не забудьте купити пару сорочок та взуття.

Крім шкільної форми, учневі необхідний спортивний костюм з натуральних матеріалів, який добре вбирає вологу, а також якісне спортивне взуття.

Безпека дитини у навчальний період, питання, яке турбує майже всіх батьків, адже всі діти є непосидючими, і з ними часто трапляються різного роду неприємності. Щоб таких було менше, школи намагаються організувати в себе безпечне середовище. Одним з шляхів вирішення цієї проблеми є впровадження системи АСІК «ШКОЛА – Безпечна школа». Вона дає змогу батькам контролювати безпеку дитини на відстані та інформувати про навчально-виховний процес за допомогою SMS – повідомлень, електронною поштою та на інформаційному просторі «Моя освіта».

Ця система гарантує захищеність дитини протягом учбового періоду, коли батьки не в змозі цього зробити. Використавши таку систему, ви завжди будете впевнені у безпеці вашої дитини.

День першого вересня завжди був радісною і яскравою подією не тільки для дитини, але і для його батьків, особливо, якщо він йде в перший клас. Щоб спогади були завжди яскравими та пам’ятними, не забудьте захопити з собою фотоапарат, який назавжди збереже приємні моменти вашого життя.

Зібрати дитину до школи було завжди завданням не з легких, особливо для батьків, які ведуть свою дитину в перший клас. Але, якщо все заздалегідь спланувати, цей процес може виявитися досить легким та веселим.



За матеріалами: ФОКУС.ua
Написати нам