Новини

Використання ІКТ у загальноосвітній школі. Корисний досвід
Використання ІКТ у загальноосвітній школі. Корисний досвід
28 січня 2013
З 2007 року гімназія № 172 «Нивки» активно використовує автоматизовану систему «Школа» яка надала можливість колективу гімназії вийти на новий рівень інформаційно-комунікаційних технологій для підвищення ефективності освітнього процесу.

24 січня 2013 року адміністрація гімназії № 172 «Нивки» поділилася своїм багаторічним досвідом під час семінару «Використання інформаційно-комунікаційних технологій для вдосконалення навчально-організаційної та управлінської діяльності адміністрації школи». Співорганізатором семінару виступив НДІ прикладних інформаційних технологій. Захід було проведено у приміщенні навчального закладу. Учасниками семінару стали директори та заступники директорів шкіл м. Києва, слухачі курсів підвищення кваліфікації керівних кадрів і «школи резерву» заступників директорів Шевченківського району.

Доповідачами на семінару були:

  • директор гімназії № 172 «Нивки» Новоселецький Г. Ю. розповів про розвиток та досягнення навчального закладу за період активного впровадження інформаційних технологій;

  • методист гімназії № 172 «Нивки» Пінчук О. П. поділилася досвідом використання АС «Школа» та впровадженням шкільного інформаційного простору «Моя освіта»;

  • Заступник директора гімназії № 172 «Нивки» Гуменюк Н. І. доповіла про автоматичне складання ЗНЗ-1, 83-РВК, 76-РВК та інших звітів, поділилися досвідом автоматичного друку додатків до атестату та свідоцтв.


У роботі семінару активну участь взяли:

  • заступник директора з навчально-виховної роботи спеціалізованої школи № 24 з поглибленим вивченням російської мови та літератури ім. Олександра Білаша Євтодьєва Тетяна Миколаївна;

  • директор Технічного ліцею Шевченківського району м. Києва Ілюшина Олена Олександрівна
    та інші представники адміністрацій та педколективів загальноосвітніх навчальних закладів Києва.


В результаті семінару була проведена дискусія, яка дала корисні вказівки для подальшого розвитку в інформаційно-освітнього простору в київських школах.

Бажаючих дізнатися більше про можливості АС «Школи» та інформаційного простору «Моя освіта» для вдосконалення навчально-організаційної та управлінської діяльності адміністрації навчального закладу запрошуємо звертатися до відділу впровадження НДІ прикладних інформаційних технологій.
Написати нам