Новини

Умови вступу до ЗВО України у 2014 році. Рекомендації ЗВО від МОНУ
Умови вступу до ЗВО України у 2014 році. Рекомендації ЗВО від МОНУ
12 листопада 2013
На офіційному веб-ресурсі Міністерство освіти і науки України оприлюднило «Умови прийому до вищих навчальних закладів України в 2014 році».

МОН звернулося з проханням до керівників ЗВО, щоб ті у свою чергу, під час формування правил прийому до вищих навчальних закладів України дотримуватися їх структури та змісту.

Відповідно до цього, правила прийому розробляються з урахуванням Умов прийому до вищих навчальних закладів у 2014 році, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 29 жовтня 2013 року № 1510 і зареєстрованих у Міністерстві юстиції 31 жовтня 2013 року за № 1855/24387, 1856/24388.

Додатки до Правил прийому необхідно формувати у Єдиній державній електронній базі з питань освіти і роздруковувати для затвердження і погодження в установлені терміни.

«Водночас, звертаємо увагу, що правила прийому до вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації – структурних підрозділів ЗВО ІІІ-ІV рівнів акредитації – мають бути розроблені окремо для кожного структурного підрозділу та включені як додатки до Правил прийому до вищого навчального закладу ІІІ-ІV рівнів акредитації, у структурі якого вони знаходяться», — зазначає уповноважений орган виконавчої влади.

Всі охочі зможуть ознайомитися з Умовами прийому до ЗВО України в 2014 році на офіційному сайті МОН у рубриці «Нормативно-правова база» та «Вступна кампанія».



За матеріалами: Урядовий портал
Написати нам