Новини

У Мін’юсті зареєстровані умови прийому до вишів
У Мін’юсті зареєстровані умови прийому до вишів
1 грудня 2021
Міністерством юстиції зареєстровані Умови прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2022 році. Документ набуде чинності вже найближчим часом.

Умови прийому стануть обов’язковими для закладів вищої освіти незалежно від форм власності та сфери управління при проведенні вступної кампанії в 2022 році.

Основний етап вступної кампанії планується провести в липні 2022 року.

У Міністерстві освіти і науки зазначають, що основними новаціями Умов прийому в 2022 році є удосконалення розподілу обсягу державного замовлення за галузями знань, міжгалузевими, підгалузевими групами.

Окрім того, буде скорочений перелік паперових копій документів, що мають подавати вступники, які подають заяви в паперовій формі.

Також буде розширено сферу застосування єдиного фахового вступного випробування в магістратуру з використанням технологій зовнішнього незалежного оцінювання – у 2022 році його проведення заплановано для спеціальностей галузей знань «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Управління та адміністрування», «Право», «Публічне управління та адміністрування», «Міжнародні відносини».
Написати нам