Новини

Секрет якісної КСЗІ: власна розробка програмного забезпечення + досвід застосування на своєму підприємстві
Секрет якісної КСЗІ: власна розробка програмного забезпечення + досвід застосування на своєму підприємстві
14 грудня 2012
В наш час технічний захист інформації став одним із головних заходів, що супроводжує діяльність, підприємства, установи чи організації. Будь-яка компанія (приватна чи державна), яка обробляє персональні дані, не може обійтися без побудови комплексної системи захисту інформації (КСЗІ).

За наявності багатьох привабливих пропозицій про проведення робіт із впровадження КСЗІ неминуче постає питання правильного вибору виробника. Що потрібно знати у цьому випадку? Перш за все – наявність досвіду не тільки у розробці, а також експлуатації на власному підприємстві розробленої КСЗІ.

НДІ ПІТ виконує роботи по створенню КСЗІ для своїх замовників та будує її для власних систем. Як інформаційно-технічний адміністратор інформаційно-виробничої системи інформаційного та документарного забезпечення установ і громадян України у галузі освіти (ІВС «ОСВІТА»), Інститут побудував КСЗІ Центрального вузла системи та отримав Атестат її відповідності вимогам законодавства системи технічного захисту інформації в Україні.

НДІ прикладних інформаційних технологій має всі необхідні ліцензії на проведення робіт із впровадження КСЗІ. Він виконує весь комплекс робіт будь-якої складності із захисту інформації на комп’ютерах та в комп’ютерних мережах. При виконанні замовлень Інститут застосовує принцип «єдиного вікна», супроводжуючи клієнта від придбання апаратно-програмного комплексу і до отримання Атестата відповідності. Фахівці НДІ ПІТ допомагають своїм замовникам не тільки вигідно придбати необхідне програмне забезпечення, а і правильно запровадити систему захисту інформації.
Написати нам