Новини

Щодо підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, — МОН
Щодо підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, — МОН
30 квітня 2021
Міністерство освіти і науки розраховує на подальшу підтримку Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Про це під час онлайн-зустрічі з головою представництва фонду в Україні Лоттою Сильвандер заявив міністр освіти Сергій Шкарлет.

За словами міністра, його відомство розраховує на подальшу підтримку ЮНІСЕФ у  питанні наповнення Всеукраїнської школи онлайн уроками і навчання цифровій грамотності вчителів шкіл та викладачів вишів.

Окрім того, МОН сподівається на підтримку ЮНІСЕФ у питанні професійного розвитку директорів закладів освіти щодо управління закладом в умовах дистанційного навчання, а також у питанні підсилення комунікаційного компонента з цифровізації освіти для більш якісного висвітлення того, що вже зроблено, та того, що планується.

«Я переконаний, що наша подальша співпраця у сфері освіти буде максимально плідною та продуктивною. ЮНІСЕФ залишається нашим надійним партнером у сфері людського розвитку і ми вбачаємо таке партнерство одним з ключових чинників успішної реалізації освітніх реформ в Україні», – підкреслив Сергій Шкарлет.

По завершенню розмови сторони домовилися про проведення наступної зустрічі з детальним опрацюванням пропозицій від МОН щодо потреб освітнього сектору України.
Написати нам