Новини

Привітання з Днем Незалежності України
Привітання з Днем Незалежності України
23 серпня 2018
Шановні громадяни! Щиро вітаємо Вас з Днем незалежності України!

Наша країна, наш народ святкує вже в котре річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українців — бути господарями на своїй прекрасній і чарівній землі. Багато поколінь українців прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків, і це свято є ознакою того, що все вийшло. Цей знаменний день демократії й громадської злагоди нашого народу став поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту в нашому спільному домі.

Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас — випробовуванням на зрілість, на терпіння та толерантність. Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання. Віримо, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави.

Шановні співвітчизники! Бажаємо Вам здоров’я, щастя, успіхів у всіх ваших справах і нехай мрія про краще життя окриляє Вас на нові звершення, на нові добрі справи в ім’я нашої єдиної України, та її майбутніх поколінь.

З великим святом Вас!
Написати нам