Новини

Проект «Електронний студентський квиток»
Проект «Електронний студентський квиток»
1 червня 2013
У зв’язку з успішним завершенням експерименту з впровадження проекту «Електронний студентський квиток» та відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 22 травня 2013 року № 575 «Деякі питання забезпечення студентськими та учнівськими (для професійно-технічних навчальних закладів) електронними квитками, починаючи з 2013 навчального року», з метою введення в експлуатацію інформаційно-аналітичної системи обліку та відшкодування пільг, що надаються студентам та учням при продажу їм проїзних квитків, керівникам вищих навчальних закладів та професійно-технічних навчальних закладів рекомендовано, починаючи з 2013 навчального року, впровадження електронного студентського та учнівського (для професійно-технічних навчальних закладів) квитків – платіжної картки, за зразком встановленим наказом Міністерства освіти і науки України від 14 серпня 2006 р. № 617.

Надаємо план обов’язкових заходів, які необхідно провести навчальним закладам для замовлення електронних студентських/учнівських квитків.

Банки, які беруть участь в проекті «Електронний студентський квиток».

Номери телефонів інформаційного центру: +380 44 373-69-67 (багатоканальний)

Банки, які бажають долучитись до проекту «Електронний студентський квиток» можуть звернутись за електронною адресою bondarenko@osvita.net



Написати нам