Новини

Процес здачі ЗНО у 2014 році не зазнає змін
Процес здачі ЗНО у 2014 році не зазнає змін
7 жовтня 2013
Наказом МОН «Про зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2014 році» було затверджено процес здачі ЗНО.

Відповідно до наказу кожен зареєстрований учасник зовнішнього незалежного оцінювання може обрати до здачі не більше чотирьох предметів.

У наказі МОН № 1258 зазначений наступний перелік предметів: українська мова і література, історія України, всесвітня історія, математика, біологія, географія, фізика, хімія, російська мова, світова література та одна іноземна мова на вибір (англійської, німецької, французької, іспанської).

Отримані результати випускників після проходження ЗНО зараховуються як вступні до вищих навчальних закладів для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста та бакалавра (спеціаліста, магістра медичного та ветеринарного спрямувань).

Роботу по розробці умов прийому до вищих навчальних закладів України в 2014 році було виконано Департаментом вищої освіти (Коровайченко Ю.М.).
Контролювати виконання наказу буде Міністерство освіти і науки України, а саме міністром Д.В. Табачником.
Написати нам