Новини

Послуги з он-лайн підготовки за допомогою тестів на порталі Абітурієнт
Послуги з он-лайн підготовки за допомогою тестів на порталі Абітурієнт
15 листопада 2012
9 листопада 2012 р. Український центр оцінювання якості освіти у розділі «Підготовка до ЗНО» розмістив характеристики тестів зовнішнього незалежного оцінювання 2013 року з усіх предметів. Успішне виконання цих тестів потребує відповідної ретельної підготовки.

Професійні методисти розробили тести для Вас згідно вимог програми ЗНО 2013 та з урахуванням характеристик тестів з відповідних предметів. Програми та характеристики тестів розміщено на сайті УЦОЯО у розділі Підготовка до ЗНО.

Під час тестування відбувається не лише перевірка знань але й адаптація майбутніх абітурієнтів до процедури проведення ЗНО, формуються навички виконання різних форм тестових завдань, знайомство з правилами заповнення бланків відповідей. Он-лайн сервіс від порталу Абітурієнт також дозволяє психологічно підготуватися до складання тестів. По завершенню тестування разом з оцінкою результату, є можливість отримати рекомендації стосовно розділів програми, що потребують доопрацьовування.

Також діє акційна пропозиція. Якщо школа користується інформаційним простором «Моя Освіта», її учні отримують безкоштовну підготовку до ЗНО на порталі Абітурієнт. Більш детальну інформацією можна отримати за телефоном +38 044 373–69–67 (вн. 52) або на порталі Абітурієнт.
Написати нам