Новини

Міжнародний форум «Наука, інновації, технології-2013»
Міжнародний форум «Наука, інновації, технології-2013»
15 жовтня 2013
У Києві стартував III Міжнародний форум «Наука, інновації, технології-2013», який відвідали поважні гості, а саме Президент України Віктор Янукович, Прем’єр-міністр України Микола Азаров, віце-прем’єр-міністри Олександр Вілкул та Костянтин Грищенко. Вони направили свої привітання учасникам форуму.

«З кожним роком Форум набуває все більшого значення, оскільки Україна разом з іншими державами шукає шляхи максимально ефективного використання науково — технічного потенціалу за для підвищення конкурентоспроможності та рівня життя», — зазначив Голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації Володимир Семиноженко.

За словами Голови Держінформнауки, Україна зробила вагомий крок до розвитку науково-технологічної сфери, роблячи ставку на наукомісткі сектори економіки та активно використовуючи нові технології у виробництві. «Я радий відзначити, що керівництво України, представники нашого високотехнологічного бізнесу та наукова спільнота повністю солідарні щодо цих завдань», — зазначив Володимир Семиноженко.

Міжнародний форум «Наука, інновації, технології-2013» — це унікальна можливість знайти партнерів для спільного інвестування у перспективні проекти, обговорити розвиток ключових галузей української економіки. «Сподіваюся, що сьогодні кожний з учасників відкриє для себе нові дослідницькі та ділові перспективи», — наголосив Голова Держінформнауки.



За матеріалами: Урядовий портал
Написати нам