Новини

Електронна приймальня – нові можливості інформаційного простору «Моя освіта»
Електронна приймальня – нові можливості інформаційного простору «Моя освіта»
13 грудня 2012
Протягом навчального року адміністрація та співробітники навчального закладу отримують чимало питань стосовно всіх аспектів діяльності навчального закладу. Серед цих питань багато однотипних до того ж вони раз-у-раз повторюються. Адміністрація школи має витратити чимало робочого часу на надання однотипних відповідей, але це не ефективне використання ресурсів навчального закладу. Адже відповіді на питання відволікають адміністрацію та співробітників школи від основної задачі – організації навчально-виховного процесу. Для підвищення оперативності та ефективності надання відповідей на питання батьків та школярів до інформаційного простору «Моя освіта» додано новий модуль «Електронна приймальня».

Активування модулю «Електронна Приймальня» надає кожному навчальному закладу, зареєстрованому на інформаційному просторі «Моя освіта», можливість створення та супроводу електронної приймальні. Налаштування модулю дозволяє звернутися з питаннями в електронному вигляді та отримати відповіді не тільки зареєстрованим користувачам порталу «Моя освіта», а й всім тим, хто потребує інформації, що пов’язана з учбово-виховним процесом певного навчального закладу. Для питань, які задаються найчастіше, передбачена можливість скласти список поширених питань (F.A.Q.). Кожне «питання-відповідь» з цього списку має рейтинг – скільки відвідувачів вважають цю інформацію корисною.

Завдяки електронній приймальні суттєво покращується обмін інформацією між адміністрацією школи та батьками й учнями завдяки створенню єдиного інформаційного простору.

Приєднуйтесь до нової форми спілкування.

За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера відділу впровадження НДІ ПІТ.
Написати нам