Новини

Доступ користувачів до ЄДЕБО буде тимчасово призупинено
Доступ користувачів до ЄДЕБО буде тимчасово призупинено
16 травня 2017
Щоб забезпечити якісну та безперебійну роботу Єдиної державної електронної бази з питань освіти, зокрема, під час вступної кампанії, буде замінено програмне забезпечення в ЄДЕБО та здійснено інші технічні заходи. Для реалізації усіх цих змін доступ користувачів до бази буде призупинений з 20 травня до 12 червня 2017 року.

У зв’язку з цим просимо користувачів ЄДЕБО до 18 години 19 травня завершити внесення до бази відомостей станом на зазначену дату.

Аби вчасно видати документи про професійно-технічну та вищу освіту випускникам, які завершують навчання до 18 червня, навчальним закладам пропонується сформувати замовлення на створення інформації, що міститься в документах про освіту, до 18:00 18 травня.

Якщо такі замовлення будуть оформлені належним чином, то технічний адміністратор ЄДЕБО в електронній формі надасть навчальним закладам до 16:00 19 травня присвоєні реєстраційні номери та необхідну інформацію.

Для тих, хто завершує здобуття професійно-технічної та вищої освіти після 18 червня, формування замовлень здійснюватиметься в ЄДЕБО після відновлення доступу.

Про точні дату та час повного відновлення доступу до ЄДЕБО, а також про строки внесення до бази відомостей, створених у період призупинення її роботи обов’язково всіх оповістять додатково.
Написати нам