Новини

Diploma Supplement: готуй санчата влітку, а Євро Додаток до диплому взимку!
Diploma Supplement: готуй санчата влітку, а Євро Додаток до диплому взимку!
29 січня 2013
З початком останнього учбового півріччя практично в усіх цьогорічних випускників вищих навчальних закладів неминуче постає питання щодо майбутнього працевлаштування. В умовах зростаючої конкуренції за робочі місця та підвищення вимог роботодавців до якості знань і рівня підготовки працівників випускник має переконливо довести свою фахову придатність та потенціал. Відтак виникає резонне запитання  як збільшити свої шанси на отримання престижної роботи у відомій компанії в Україні чи за кордоном із достойною оплатою відповідно до свого професійного рівня?

Відповідь проста: при прийомі на роботу необхідно обов’язково пред’явити додаток до диплому міжнародного зразка (Diploma Supplement), або Євро Додаток. Саме на цей документ, що кілька років назад був запроваджений Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України, звертають у першу чергу свій прискіпливий погляд спеціалісти з відділу кадрів компаній  роботодавців України та Європейського Союзу. Додаток до диплома, виконаний українською та англійською мовами, містить характер, рівень, зміст і статусу навчання, яке було виконано та успішно завершено особою, зазначеною в оригіналі кваліфікаційного документа, до якого і додається цей Додаток.

Євро Додаток до диплому  це надзвичайно важливий та корисний для будь-якого випускника українського вищого навчального закладу документ. Diploma Supplement містить розширену інформацію про кваліфікацію та навчальні досягнення молодого спеціаліста. Цей документ є абсолютно зрозумілим для роботодавця в будь-якій європейській країні стосовно кількісної та якісної об’єктивної оцінки кваліфікації (ступеня) здобутої освіти. Таким чином Євро Додаток допомагає забезпеченню міжнародного визнання диплома про вищу освіту.

Для багатьох випускників останніх років цей документ став по-справжньому «золотим ключиком», перепусткою у світ практично необмежених можливостей професійного розвитку та гідної оплати своєї праці. Адже використання Додатка сприяє мобільності випускників на ринку праці, підвищує шанси дипломованих спеціалістів працевлаштуватись у провідних українських компаніях і країнах ЄС.

Додаток до диплому міжнародного зразка має право отримати кожен випускник українського вищого навчального закладу, у якому впроваджено Болонську систему освіти. Варто лише заздалегідь звернутися на свою кафедру та, написавши заяву встановленого зразка, через певний проміжок часу отримати цей документ.

Зазвичай у випускників останнє учбове півріччя видається вкрай напруженим. Для того, щоб всюди встигнути та успішно скласти усі іспити потрібен час. Так само, як він потрібен на виготовлення додатку до диплому міжнародного зразка. То ж не гаючи часу варто вже зараз замовляти цей вкрай важливий для майбутнього кожного випускника документ. Час не чекає!
Написати нам